Contactpagina

Maak online een afspraak!

Gelukkig mag vanaf 1 juli bijna alles weer mits op anderhalve meter afstand! Om jouw veiligheid en die van anderen tijdens het ‘nieuwe normaal’ zoveel mogelijk te waarborgen het volgende:

  • Blijf thuis en verzet je afspraak bij 1 of meer van deze klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, koorts (38 graden of hoger).
  • Buiten jezelf en je partner is er vanaf 1 juli weer de mogelijkheid om 2 extra personen mee te nemen naar de afspraak. Er zijn vaste zitplaatsen waarbij we 1,5 meter afstand van elkaar houden, voor de mensen die tot één huishouden behoren kan deze regel worden losgelaten.
  • Kom niet te vroeg, het liefst maar enkele minuten voor het tijdstip van je afspraak.

Ik zal jullie ontvangen met een glimlach maar jullie niet de hand schudden.

Alhoewel de 1,5 meterregel voor mensen met contactberoepen mag worden losgelaten en het dragen van een mondkapje niet verplicht is zal ik voor alle zekerheid binnen de ‘anderhalve meterzone’ voorlopig een mondkapje dragen.

De apparatuur wordt steeds (net als vóór de coronacrisis) met een geschikt desinfectiemiddel gereinigd.

De contactoppervlakten van de praktijkruimte worden tussen de echo’s door steeds met een daartoe geschikt desinfectiemiddel gereinigd.

De wachtruimte is iets minder gezellig dan normaal, er zijn voorlopig even geen tijdschriften aanwezig en er wordt geen koffie en thee e.d. aangeboden. Er ligt tijdelijk ook geen speelgoed voor de kinderen in mijn praktijkruimte!

I.vm. zomervakantie is de praktijk gesloten van 26 juli t/m 3 augustus en van 15 t/m 22 augustus.

  • Appointment Info

  • Your Info

Contact overig (bestellen e.d.)

Wil je iets anders of heb je vragen of opmerkingen neem dan contact met me op. Je kunt een mailtje sturen naar info@joehoedaarbinnen.nl. Ook als je het onderstaande contactformulier invult en verzendt dan komt dat als mail bij mij binnen.