Contactpagina

Joehoe Daarbinnen is weer open!

Na 2 maanden vanwege de iedereen welbekende veiligheidsredenen gesloten geweest te zijn kan Joehoe Daarbinnen de deuren gelukkig weer openen!!!

Maar…

Om jouw veiligheid en die van anderen zoveel mogelijk te waarborgen het volgende:

Blijf thuis en verzet je afspraak bij 1 of meer van deze klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, koorts (38 graden of hoger).

Het is toegestaan om één dierbare bij de echo aanwezig te laten zijn, anderen kunnen veilig thuis de beelden bekijken.

Kom niet te vroeg, het liefst maar enkele minuten voor het tijdstip van je afspraak.

Ik draag een mondkapje, het is niet verplicht dit ook te doen, maar ik zal er niet raar van opkijken wanneer jij en je partner dit ook doen.

De echoprobe wordt steeds (net als voor de coronacrisis) met een geschikt desinfectiemiddel gereinigd.

De contactoppervlakten van de praktijkruimte worden tussen de echo’s door steeds met een daartoe geschikt desinfectiemiddel gereinigd.

De wachtruimte is minder gezellig dan normaal, er zijn voorlopig even geen tijdschriften aanwezig en er wordt geen koffie en thee e.d. aangeboden.

Ik geef de komende dagen even degenen voorrang waarvan de afspraak noodgedwongen afgezegd moest worden, maar vanaf 21 mei kun je weer via onderstaande online agenda afspraken inboeken.

Afspraak maken

In verband met preventie van verspreiding van het coronavirus is de echopraktijk conform de richtlijnen van het RIVM en de beroepsverenigingen BEN, NVOG, KNOV en NVK tot nader order gesloten t/m 20 mei a.s. Op dit moment mogen er volgens een strikt hygiëneprotocol alleen medische echo’s gemaakt worden en géén pretecho’s. Voorlopig kunnen helaas geen nieuwe afspraken gemaakt worden. Op dinsdag 12 mei wordt in de Ministeriële Commissie Crisis Beheersing gekeken hoe het verder gaat met alle maatregelen van de regering die aflopen op 20 mei. Afhankelijk van de uitkomsten van dit overleg zullen reeds gemaakte afspraken voor de periode ná 20 mei doorgang kunnen vinden of afgezegd moeten worden. 

Het spijt mij enorm u teleur te moeten stellen, maar veiligheid en gezondheid gaan voor alles! 

  • Appointment Info

  • Your Info

 

Contact overig (bestellen e.d.)

Wil je iets anders of heb je vragen of opmerkingen neem dan contact met me op. Je kunt een mailtje sturen naar info@joehoedaarbinnen.nl. Ook als je het onderstaande contactformulier invult en verzendt dan komt dat als mail bij mij binnen.