Contactpagina

Maak online een afspraak!

Maak online een afspraak!

Om jouw veiligheid en die van anderen tijdens deze nare coronatijd zoveel mogelijk te waarborgen het volgende:

  • Blijf thuis en verzet je afspraak bij 1 of meer van deze klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, koorts (38 graden of hoger).
  • In verband met de nieuwe covid maatregelen van de overheid mag je op dit moment in totaal met 3 mensen naar de afspraak komen. Kinderen tot 12 jaar uit hetzelfde gezin mogen wel mee.
  • Vanaf 1 dec. is het dragen van een mondkapje in de echopraktijk verplicht. Dit geldt zowel voor de echoscopiste als voor de bezoekers van de praktijk. 
  • Kom niet te vroeg, het liefst maar enkele minuten voor het tijdstip van je afspraak.

Ik zal jullie van harte welkom heten maar jullie niet de hand schudden.

De apparatuur wordt steeds (net als vóór de coronacrisis) met een geschikt desinfectiemiddel gereinigd.

De contactoppervlakten van de praktijkruimte worden tussen de echo’s door steeds met een daartoe geschikt desinfectiemiddel gereinigd.

De wachtruimte is iets minder gezellig dan normaal, er zijn voorlopig even geen tijdschriften aanwezig en er wordt geen koffie en thee e.d. aangeboden. Er ligt helaas tijdelijk ook geen speelgoed voor de kinderen in mijn praktijkruimte!

  • Appointment Info

  • Your Info

Contact overig (bestellen e.d.)

Wil je iets anders of heb je vragen of opmerkingen neem dan contact met me op. Je kunt een mailtje sturen naar info@joehoedaarbinnen.nl. Ook als je het onderstaande contactformulier invult en verzendt dan komt dat als mail bij mij binnen.