3D print, een uniek kunstwerkje, maar… Op dit moment helaas niet mogelijk, jammer!

De zwangerschap is de meest bijzondere tijd in het leven van een vrouw. Dat unieke gevoel begint op het moment dat je weet dat je zwanger bent, bij het voelen van de eerste schopjes, het horen van je baby’s hartslag, het zien van je kindje op het scherm van het echo-apparaat …. en het liefst zou je dat gevoel voor altijd vast willen houden! Maar net als aan alle goede dingen komt ook aan deze 9 maanden een einde en voor je het weet heb je je bundeltje geluk in je armen !!!

Natuurlijk wil je je zwangerschap niet alleen herinneren als een periode van doktersbezoeken, tests, wegen en meten. Dat hoeft tegenwoordig niet meer, want dankzij de 3D fotografie en de nieuwe 3D-print technologie is er nu een manier om de  mooie herinneringen en emoties rondom je zwangerschap levend te houden met iets wat je daadwerkelijk aan kunt raken !!!

3D printing maakt het mogelijk om een zeer nauwkeurige kopie te maken van het kindje in je buik in de vorm van een 3D beeldje. Het geeft aanstaande ouders de mogelijkheid om hun ongeboren kindje te ontmoeten en eventuele broertjes en/of zusjes voor te bereiden op de komst van de nieuwe baby om zodoende de acceptatie van het nieuwe gezinslid te vergemakkelijken en minder abstract te maken. Tevens is het fantastisch om het 3D-figuurtje aan toekomstige grootouders te schenken als aandenken.

paginafoto little boy

3dprintedultrasounds.com

Om dit te bewerkstelligen werkt Joehoe Daarbinnen samen met 3dprintedultrasounds.com. De CEO van dit bedrijf, Pietro Usai heeft zijn kennis en ervaring opgedaan bij een bedrijf in Estland dat als één van de eersten ter wereld een algoritme (serie instructies) ontwikkeld heeft om de volumedata die zijn opgeslagen tijdens het maken van een 3D echofoto om te vormen naar een 3D geprint figuurtje. Dit figuurtje is dus een 100 % replica van de baby in je buik. Doordat er ook een stukje menselijk ‘beeldhouwwerk’ bij komt kijken  kan ieder beeldje als een uniek kunstwerkje worden beschouwd . Pietro zegt het volgende over zijn het producten: “Gedurende de laatste 20 jaar heb ik in vele bedrijven gewerkt en met heel veel culturen. In welke cultuur dan ook is het krijgen van een kindje een unieke gebeurtenis. De ervaringen met deze culturen en het zien hoe men omgaat met de zwangerschap en de geboorte is de basis geweest voor het ontwikkelen van 3D-producten. Het zijn producten voor mensen die niet bang zijn van het nieuwe en die zeer graag een herinnering willen hebben van de zwangerschap. Ook is het een ideaal product om blinde en slechtziende moeders hun kindje al te laten voelen als dit nog in de buik zit. De 3D Baby Beeldjes zijn echt een stukje kunst en er gaat heel veel handwerk en liefde inzitten”.

Hoe krijg ik een persoonlijke 3D print?

  • U komt bij Joehoe Daarbinnen voor een 3D/4D echo van uw baby.
  • De mooiste afbeelding van uw baby wordt geupload en als volume-file geëxporteerd en verstuurd naar onze 3D printpartner.paginafoto baby and mom pointing
  • Onze ervaren 3D printpartner zal een exacte kopie maken van uw ongeboren kindje in de vorm van een 3D-beeldje. Er wordt gebruik gemaakt van top-apparatuur en kwalitatief hoogwaardige materialen. De zorgvuldige handmatige finishing touch zorgt ervoor dat het beeldje er perfect uitziet en aanvoelt.
  • De 3D sculptuur wordt in de gewenste uitvoering veilig en snel (binnen 7-9 dagen !) bij u afgeleverd.

paginafoto baby bellies