De echopraktijk

de-echopraktijk-1
Met veel plezier ontvang ik je in mijn echopraktijk in Moordrecht. De praktijk is gevestigd in een mooi pand op bedrijventerrein ’t Ambacht aan de Ambachtweg 12. Voor mensen uit de gemeente Zuidplas natuurlijk eenvoudig te bereiken, maar door de gunstige ligging t.o.v. de A20 ook vanuit de richtingen Utrecht en Rotterdam zeer gemakkelijk en snel te bereiken. Gebruik de handige routeplanner voor de exacte lokatie en reistijd! Er is voldoende gratis parkeergelegenheid direct naast het pand. Het pand beschikt over een invalideningang en een lift. In de gezellige wachtruimte kun je vast van een kopje koffie of thee genieten.

Je wordt in mijn praktijk gastvrij ontvangen en ik neem alle tijd voor jullie! Steeds meer toekomstige ouders ontdekken de ontspannen sfeer en de persoonlijke aandacht die mijn echopraktijk biedt. Ook kinderen, dierbare familieleden en bijzondere vrienden zijn van harte welkom. Er zijn voldoende zitplaatsen zodat iedereen op een comfortabele manier kan meegenieten.

de-echopraktijk-2
Ik maak gebruik van de modernste high-end apparatuur van General Electrics: de Voluson E6. Tijdens het onderzoek kun je meekijken op een groot beeldscherm. Zoveel mogelijk vertel ik wat ik doe en wat ik zie, en beantwoord ik al je vragen. Na afloop krijg je altijd afdrukken van de mooiste foto’s en een dvd met foto’s en filmopnames mee. Ook is het mogelijk om het op een usb-stick te zetten. Een tastbare en blijvende herinnering aan je zwangerschap die je met je dierbaren kunt delen!