Beste bezoeker, wat leuk dat je mijn site gevonden hebt!

Mijn naam is Gisela Deelen, ik ben geboren op 5 januari 1966 in Den Haag en opgegroeid in Capelle aan den IJssel. Tegenwoordig woon ik met mijn gezin in Gouda. In het dagelijks leven ben ik echtgenote, moeder van 4 geweldige kinderen en baasje van 2 vrolijke honden, 2 schattige katten en kwetterende vogeltjes.

fotoshoot Shirley 6
Na het behalen van mijn gymnasium β-diploma aan het Montessori Lyceum in Rotterdam heb ik geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In 1989 behaalde ik de academische titel doctorandus. Destijds al overheerste bij mij het ‘huisje-boompje-beestje gevoel’ waardoor ik mijn verdere artsenstudie verruild heb voor het gezinsleven. Maar… het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een aantal jaren ben ik toch weer in het medische circuit terecht gekomen. Jarenlang ben ik met veel plezier de vaste assistent geweest van een plastisch chirurg in Vlaardingen. Toen mijn baas in 2011 overleed kwam er een abrupt einde aan dit unieke werk. Ik vond snel weer een leuke baan op de polikliniek plastische chirurgie van het Groene Hart Ziekenhuis en besloot daarnaast een geheel nieuwe uitdaging aan te gaan IMG_2579! Met succes heb ik de opleiding echoscopie gevolgd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en stage gelopen bij In Zwang Echografie te Gouda. Hierna heb ik een speciale training gevolgd in de 3D/4D techniek bij General Electrics, zodat aanstaande ouders nog meer kunnen genieten van bijzondere opnamen van hun ongeboren baby! Inmiddels bestaat mijn echopraktijk al 9 jaar en heb ik met liefde zeer veel zwangeren blij kunnen maken. De afgelopen 2 jaren waren helaas minder fortuinlijk voor mij, wegens een zeer pijnlijke zenuwblessure heb ik mijn echopraktijk tijdelijk moeten sluiten. Inmiddels gaat het gelukkig weer iets beter en heb ik op zeer beperkte schaal mijn werkzaamheden weer opgepakt. Voorlopig even alleen een paar uurtjes op de zaterdag. Ook is mijn echtgenoot in de tussentijd met pensioen gegaan en als het ons gegund is willen we samen mooie reizen gaan maken, of er gewoon af en toe  even een paar daagjes tussenuit. In de perioden dat we de wereld aan het verkennen zijn is de echopraktijk gesloten en is het dus helaas niet mogelijk om via de online kalender op de contactpagina een afspraak te maken. Dit zal dan ook bovenaan de contactpagina vermeld staan! In de perioden dat we niet op pad zijn ontvang ik je natuurlijk graag in mijn praktijk!!!

                                                                                                                                                                                                           Graag tot ziens in mijn pretecho praktijk!             

Waar ik blij van word

Ik word blij van de zon op mijn gezicht, een kopje thee, muziek, een wandeling met mijn honden dwars door de natuur, mensen verwennen, chocolade met hazelnoten, met het hele gezin een goeie film kijken, kinderen en baby’s (ik smelt als ik een baby in een draagdoek zie), vrijheid, aardige mensen, Sinterklaas vieren met de hele familie, uit eten gaan, een opgeruimd huis (lukt maar zelden), mooie halfedelstenen, uitjes met vriendinnen (en dan vooral heel veel kletsen), fotograferen, een dag lekker in mijn eentje klussen of knutselen, yoga, dansen, zwemmen, lekker hard varen met ons bootje en dan genieten van de wind door je haren, helemaal opgaan in een goed boek, tuinieren, uiteten gaan, een skivakantie met onze hele familie, een verre reis, in een luie stoel voor de open haard zitten, het feit dat mijn ‘blij-lijstje’ veel langer is dan mijn ‘niet blij-lijstje’.

Waar ik niet blij van word

Ik word niet blij van onrecht, intolerantie, arrogantie, oneerlijkheid, criminaliteit, oorlog, armoede, pijn en dierenleed.

Dit schrijven mijn vriendinnen en collega’s over mij in relatie tot mijn werk

‘Ik ken Gisela als iemand met een warme persoonlijkheid. Ze heeft veel interesse in andere mensen, ze houdt rekening met de gevoelens van anderen door bij alles wat ze zegt na te denken hoe een ander zich voelt. Haar enthousiasme is aanstekelijk! Ze is niet bang om haar gevoel te laten zien en te delen. Gisela is een doorzetter, die als het even tegen zit toch doorgaat om het doel te bereiken dat ze voor ogen heeft.’

Gonnie Rond

‘Gisela onderscheidt zich van anderen door haar sterk analytisch vermogen en zeer zorgvuldige zorgverlening . Tevens beschikt zij over communicatieve en sociale vaardigheden die zij kan laten aansluiten bij de ervarings- en belevingswereld van haar cliënten. Cliënten hebben vertrouwen in Gisela. In haar beroepsuitoefening heeft zij een professionele attitude die getuigt van respect, empathie en cliëntgerichtheid. Gisela heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en stelt hoge eisen aan haar eigen deskundigheid. Ze is in staat om te reflecteren op haar eigen handelen.’

Jeannette Cloosterman

‘Gisela heeft kwaliteit en klanttevredenheid hoog in haar vaandel staan’

Annette Huygen

‘Gisela, naast de vakkennis, die je ongetwijfeld ook hebt, waardeer ik heel erg je sociale vaardigheden. Wat bedoel ik hiermee?

Je doet je nooit anders voor als je bent. Je bent jij. Je bent niet overdreven of gekunsteld, maar wel creatief, zorgzaam en lief. Klanten zullen zich bij jou op hun gemak voelen. Juist voor zwangeren is dit heel belangrijk.

Je hebt een uitstekend inlevingsvermogen. Respect voor andermans keuzen. Je houdt rekening met behoeften van anderen. Je kunt heel enthousiast zijn maar ook geruststellend optreden wanneer dat nodig is. Daarnaast kan je ook nog goed luisteren.

Je hebt lef! Je durft risico’s te nemen. Een goed voorbeeld is dat je nu je eigen pretechopraktijk bent begonnen, hoewel het misschien zo veel makkelijker zou zijn om gewoon verder in het ziekenhuis te werken of ergens in dienst te treden.

Je bent een doorzetter. Je houdt vast aan een bepaald idee. Je hebt 4 kinderen, 2 honden en man die regelmatig in het buitenland werkt en alsnog heb je naast je werk en je huishouding een opleiding gevolgd om nu uiteindelijk een eigen pretechopraktijk te openen. – Pfff, respect! Een doorzetter is een aanwinst voor ieder team. Ook kan je door deze eigenschap anderen inspireren.

Je bent betrouwbaar. Jouw klant zal altijd centraal staan. Je bent niet iemand die op uit is om zoveel mogelijk winst te maken. Nee, ik ben er zeker van dat een blije moeder en een uniek echo van de baby altijd je belangrijkste doelstelling zal zijn.’

Isabell Blenk

‘Gisela, voor jou geldt dat je moet doorgaan met je hartelijkheid, je oprechte interesse en positieve houding. Bij jou voel je je een hele speciale gast en met dit gevoel ga je ook naar huis!’

Leonne Weusten