Wat zeggen mijn klanten – pretecho ervaringen

Onze ervaring met Gisela is echt top! Met ons zoontje hebben we bij 27 weken een 3D echo laten doen, dit was in 2016. Dit was toen zo goed bevallen. Nu zijn we in verwachting van ons tweede kindje en hebben we besloten om de geslachtsbepaling en straks met 27 weken weer een 3D echo bij Gisela te doen. Vandaag hadden we de geslachtsbepaling pretecho. Wat bijzonder was het weer. Ook echt mede door Gisela. Ze nam echt de tijd voor alles, legde alles rustig uit, liet alles goed zien. Kortom een hele bijzondere en mooie ervaring weer! Wij raden Gisela echt aan. Zo lief, geduldig en rustig. Ook ons zoontje mocht mee en dat vonden we heel fijn. Ze stelde hem ook echt op zijn gemak. Wij kijken met veel plezier uit naar de volgende 3D echo bij Gisela over tien weekjes.

Daniëlle Scheerder, 11 mei 2021

Onze pretecho hebben we gepland rond 16 weken zwangerschap. Ondanks de Corona maakte Gisela er een hele mooie ervaring van. Ze nam uitgebreid de tijd en liet veel ruimte voor vragen. Daarnaast heeft ze ook veel uitleg gegeven over wat we konden zien. We hebben een hele mooie pretecho gehad en zouden Joehoe Daarbinnen direct aanbevelen aan anderen.

Linda van Reijen, 23 september 2020

Mijn ervaring met Gisela is uitstekend.

Wij hebben de 3 4 d echo bij haar gedaan de eerste keer lag ons kindje er niet heel mooi voor maar hadden we toch wel wat leuke foto’s.
Omdat Gisela zelf niet helemaal tevreden was en ik het wel erg jammer vond dat we niet het gehele gezichtje mooi konden zien zei ze ons nog een keertje terug te komen met de hoop dat dan ons eigenwijsje goed zou liggen.
Afgelopen zaterdag zijn we geweest voor de herkansing en heeft ze met haar engelen geduld toch een aantal mooie foto’s kunnen maken zo blij mee.
Wat heeft ze een geduld en wat is ze lief ook voor onze kids die mee waren niks is haar te veel. Een echte aanrader zou iedereen haar adviseren.

Ontzettend bedankt Gisela liefs Tirza

Tirza Capello, 26 november 2018

Wat een geweldige ervaring de geslachtsbepaling, maar vooral ook de 4D echo’s! En wat een leuk mens is die Gisela! Ze weet wat ze doet, we hebben enorm veel gelachen en ze neemt uitgebreid de tijd voor je. Nogmaals dank Gisela! Inmiddels is Max ruim anderhalf en gaat het uitstekend met hem! We kijken nog steeds met veel plezier terug op de mooie eerste momenten met onze zoon bij Gisela!

Rob & Nicole Neering, 20 oktober 2018

Wij hebben bij Gisela ons derde wondertje mogen bewonderen, en in 1 woord samengevat : fantastisch!!!
Wat een lieve vrouw, ze neemt echt tijd voor je en je ziet dat ze passie in haar werk heeft.
Ook was ze heel lief voor onze twee dochters die ook mee waren.
Ik zou iedereen die nog een pretecho wil laten maken echt joehoe daarbinnen aanraden.
We zijn nog steeds heel blij, super bedankt Gisela.Liefs ,

Fam. Grevenstuk, 4 september 2018

Wij zijn voor onze geslachtsbepalingsecho geweest met 15 weken. Gisela nam uitgebreid de tijd voor ons en deed echt haar uiterste best ons kindje zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Zij was er zeker van een jongetje te zien en ook met de 20 weken echo bij de verloskundige bleek dit inderdaad zo te zijn. Vandaag opnieuw geweest voor een 3d echo, met mijn partner, ouders en schoonouders. Weer een fantastische ervaring. Ze nam weer veel tijd voor ons. Ze vond het geen probleem dat wij meer mensen mee namen en deed weer haar uiterste best ons zoontje goed in beeld te krijgen. Gisela is dus echt een aanrader! Bedankt voor de fijne ervaring en hopelijk tot de volgende keer!

Caroline Kossen, 6 januari 2018

Wat een gave en bijzondere ervaring hebben wij gehad met de geslachtsbepaling toen ik 16 weken zwanger was. Gisela neemt echt de tijd en legt alles zo goed uit. Wat een lieve vrouw! Wij komen terug voor de pretecho als ik 27 weken zwanger ben! Ik raad het iedereen aan! Een geweldige en mooie ervaring, echt een aanrader voor alle zwangeren!

Charlotte van Batenburg, 27 december 2017

Gisela neemt echt alle tijd voor je en zal er alles aan doen om je mooie beelden te kunnen laten zien. De praktijk is ook heel mooi en er hangt een gezellige ontspannen sfeer.
Je merkt overduidelijk dat Gisela ontzettend veel plezier heeft in haar werk!
Nogmaals bedankt

Melissa Lutgert, 15 oktober 2017

Afgelopen donderdag hebben wij een geslachtsbepalende echo gehad. Wij waren erg onder de indruk van de manier waarop Gisela vol passie vertelde en haar tijd nam om onze baby zo goed mogelijk in beeld te brengen!
Door haar enthousiasme was de verhulling van het geslacht een nog blijere verrassing!
Wij komen graag over een paar weken weer terug naar Gisela!
Joehoedaarbinnen is een top praktijk! Groetjes, Carolijn & Dimitri

Carolijn Westenburg, 12 september 2017

Vandaag een 3d echo laten maken. Echt heel mooi. Duidelijke plaatjes en heel veel vriendelijkheid. Zeker een aanrader!! Neemt er echt te tijd voor en zorg voor mooie plaatjes. Dankje Gisela voor de mooie foto’s en de enthousiasme!

Yanita Vollebregt, 13 mei 2017

Wat een mooie en bijzondere ervaring hebben wij mogen beleven gisteren! Werkelijk een prachtige echo gehad met scherpe en bewegende beelden van ons kleine meisje! We voelden ons meteen welkom in de sfeervolle praktijk van “Joehoe daarbinnen”. Gisela is een lieve, warme vrouw die echt de tijd voor ons nam en zelf ook volop aan het genieten was. Ze is heel enthousiast en geeft een duidelijke uitleg tijdens de echo. Ook ons zoontje kreeg de kans om rustig zijn zusje te bewonderen. Er zijn prachtige plaatjes vastgelegd waarvan we ook een aantal mooie kleurenfoto’s hebben meegekregen naar huis en natuurlijk de dvd met alle foto’s en beelden die gemaakt zijn tijdens de pretecho. Echt een aanrader!!! Gisela nogmaals heel erg bedankt! Lieve groet, Dennis Nicolette Kyan

Nicolette de Heer, 1 maart 2017

Net langs jou mooie, gezellige praktijk geweest en onze mooie dochter mogen bewonderen! Kan het nog steeds niet geloven dat we een dochter krijgen naast onze mooie zoon die we al hebben. Heel erg bedankt voor de fijne ervaring. Hartelijke groetjes van Mandy Arash en Tyler

Mandy Allamehzadeh, 23 februari 2017

Wij zijn met 15 weken bij Gisela geweest voor een geslachtsbepaling. We voelden ons gelijk vertrouwd binnen. Wat een rust, warmte en lieve vrouw! Ze zei na een paar seconde kijken al dat ze het gezien had, terwijl wij nog niet eens wisten waar we precies naar keken. Natuurlijk heeft ze dit heel rustig uitgelegd! Ook hebben we een preview van 3D gekregen. Wij vonden dit zo’n speciale en gave ervaring, dat we voor 25 weken een afspraak hebben gemaakt voor een 3D echo. Ook hier stelde Gisela ons weer op ons gemak en heeft alle pogingen gedaan om een mooi plaatje te krijgen! Het kind was wat eigenwijs, want lag de hele tijd met armpjes voor het gezicht, maar uiteindelijk toch 2 mooie plaatjes van het gezichtje kunnen krijgen. Gisela zelf was echter niet tevreden en dacht zeker dat het nog beter kon. Ze vroeg ons of we over twee weken terug wilden komen. Natuurlijk dachten wij, dus wij zijn afgelopen zaterdag terug geweest en ze had wederom gelijk. Wat een mooie beelden van ons kindje! Wij zijn super tevreden, wat een goede service en geweldige vrouw is Gisela! Wij raden iedereen aan om hier langs te komen als ze zwanger zijn.

Alouette van Wijngaarden, 21 november 2016

Twee keer een 3d echo gehad en we hebben dit als erg prettig ervaren. Gisela nam heel goed de tijd voor me en zorgde voor de meest mooiste plaatjes! Ook de uitleg was erg fijn, heel erg bedankt voor alle tijd die je voor ons nam en de mooie plaatjes.

Chantal van Tol, 26 juli 2016

Met 15 weken zijn wij bij Gisela geweest voor een geslachtsbepaling, en vandaag zijn wij met 25 weken terug gegaan voor een 3D echo van onze zoon. Onze dochter (2) en (schoon)moeder waren ook mee, En wat een geweldige ervaring! Gisela heeft echt haar best gedaan op een mooie profielfoto van onze zoon en dat is meer dan gelukt. Gisela, Super bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! Echt top!

Desiree Lafort, 23 juli 2016

Ten eerste wil ik jou bedanken Gisela, wat een super ervaring! Gisteren een mooie 3D/4D ervaring gehad…. gewoon weg WOUW!!! Wat deed je het leuk en is het echt van je af te lezen dat je plezier hebt in je werk! Je neemt alle tijd en probeer zo veel mogelijk mooie baby kiekjes te maken. Ik raad zeker iemand aan om bij jou deze speciale ervaring te doen, nogmaals bedankt.. en zeker een super kwaliteit van Echo’s en DVD.. kan er uren naar kijken 😉

Desiree Petroni, 15 juli 2016

Wat een leuke ervaring! Super lieve vrouw die ons meteen welkom heette en ons een fijn gevoel gaf bij al meteen bij binnenkomst. We gingen voor de pretecho geslachtsbepaling en kregen fantastisch nieuws te horen. Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken, Gisella!!!!

Samra, 14 juli 2016

We hebben al wat ervaring met pretecho’s maar dit was verre weg de beste en mooiste ervaring. Gisela is een hartelijke en lieve vrouw die alle tijd neemt om mooie foto’s te maken en je te vertellen over de baby. Prachtige foto’s en DVD’s in een sfeervolle ruimte die ook super is ingericht voor als je kinderen meeneemt. Top! Wij wensen je alle geluk met je gezellig maar ook professionele pretecho praktijk!

Patricia de Ritter, 10 juli 2016

Tot 2x toe naar ons kleintje mogen spieken bij ‘Joehoe Daarbinnen’. Doordat het niet helemaal goed gegaan was met de eerste afspraak mochten wij terugkomen voor een ‘herkansing’. Toch had Gisela de eerste keer al ruim de tijd genomen voor ons, ook al stonden wij niet goed geboekt. Hierdoor werd het al snel duidelijk dat kwaliteit bij haar hoog in het vaandel staat. Ook tijdens de ‘herkansing’ werd er weer ruim de tijd genomen om ons kindje mooi in beeld te krijgen en alles te kunnen uitleggen. Gisela is een deskundige en bovenal hartelijke vrouw die haar werk met veel passie verricht. Ze geniet zelf ook zichtbaar van de mooie beelden en ons kleintje werd dan ook regelmatig liefdevol toegesproken. De 3 en 4D echo’s zijn van zeer goede kwaliteit en geven een mooi beeld van het kindje dat in de buik groeit. Ook de algehele sfeer is warm en hartelijk. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij 100 procent tevreden zijn en haar zeker kunnen aanbevelen. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de onvergetelijke ervaring die ik tot twee keer toe met de familie mocht delen.

Angelica van Gent, 28 juni 2016

Wat een leuke ervaring, onze 3D echo bij joehoedaarbinnen. Een warm onthaal in de mooie en gezellig ingerichte ruimte. Ons zoontje voelde zich ook snel op zijn gemak. Het klikte goed met Giselle, zo vriendelijk en enthousiast. Mooie echobeelden van ons 2e zoontje gemaakt en we konden alles goed volgen op het scherm. Ook gaf Giselle uitleg en goede informatie wat er allemaal te zien was. Zeker aan te raden!

Marieke van Engen, 12 juni 2016

Wij hebben bij deze geweldige praktijk een vroege geslachtsbepaling laten doen, we werden hartelijk ontvangen in een sfeervolle ingerichte kamer. Ondanks de gezonde zenuwen werden we al vrij snel op ons gemak gesteld, super lieve vrouw met heel veel geduld. Ze heeft ruim de tijd genomen om goed te kijken wat het geslacht was. Uiteindelijk feliciteerde ze ons dat wij een kleine meid verwachten, wat een geweldige verrassing aangezien we al gezegend zijn met 2 jongens. we kregen mooie beelden mee en een roze geschenkje (die een mooi plekje heeft gekregen) Na een raadselachtig bezoekje aan de verloskundige die geheimzinnig deed over het geslacht en het ons niet wilde vertellen, werd ik weer onzeker. Mijn man belde Gisela op en zonder enige twijfel wilde ze onze onzekerheid wegnemen, waarop we na een bezoek toch weer de bevestiging kregen dat het toch echt een meisje is en we echt in het roze konden gaan shoppen 😀 Wij zijn haar ontzettend dankbaar voor haar tijd en geduld, en we komen zeker nog later in de zwangerschap terug om weer naar onze kleine meid te kijken. We kunnen niet wachten! Wij raden iedereen aan naar deze gezellige echobureau te gaan!

Shirley Bavius, 14 maart 2016

Met 14 wkn en 5 dagen heb ik een echo laten maken. De afspraak na mij had afgezegd waardoor Gisela de tijd heeft genomen en we ook een fijn gesprek hebben gehad. Het is een heerlijke rustige ruimte en mijn twee andere kindjes hadden een grote bak vol met autootjes en speelgoed om mee te spelen waardoor wij er geen omkijken naar hadden. Ik heb de baby van alle kanten gezien en een paar prachtige plaatjes meegekregen! Ik kom zeker later in de zwangerschap terug! Bij vertrek kregen we nog een blauw chocolaatje en een paar kleine geschenkjes mee! Echt een super ervaring en scherpe prijs!! Aanrader dus!

Sharon Huibers, 28 oktober 2015

Gisterenavond met mijn dochter en schoonzoon bij Joehoe Daarbinnen geweest wat is dat prachtig om te zien en wat neem ze de tijd, we waren met z’n zevenen maar dat was geen probleem. In een rustige omgeving neemt ze alle tijd om je laten genieten van het kindje het is zeker een aanrader om te doen we konden duidelijk alles zien ook wat het is ze gaan nog zeker terug en ik hoop dat ik dan weer mee mag? Bedankt voor de leuke avond.

Jolanda De wilde, 14 oktober 2015

Gister 14 weken zwanger en gebeld voor een geslachtsbepaling. Ik kon gelijk dezelfde avond terecht. 14 weken was nog wel wat vroeg, maar konden niet meer wachten. Helaas lag de kleine met z’n billetjes in een kuiltje. Na lang proberen toch gelukt. De aanhouder wint. We moesten erg geduldig zijn. Er is echt de tijd voor ons genomen. Super mooie foto’s van ons wonder! Deze dag en dame zal ik niet vergeten. Met 25 weken zoiezo weer 3D echo bij haar. Ik raad het iedereen aan.

Debora Zuur, 23 september 2015

Wij zijn met het hele gezin voor een 3D/4D echo naar Joehoe daarbinnen gegaan. De ontvangst was heel leuk. De kinderen (6, 5 en 3) waren gelijk dolenthousiast over de chocolaatjes 😉 bij ontvangst in de wachtruimte. De echo zelf verliep net even wat anders. De baby lag niet heel goed voor een mooi 3D plaatje van het gezichtje. Dit is natuurlijk jammer, maar niet te plannen. Gisela heeft tot het laatste moment geprobeerd om een duidelijke “shot” te krijgen, maar helaas. Zelfs na wat trucjes wilde de baby niet draaien. We mogen een keer terugkomen voor een mooi 3D plaatje van het gezichtje. Wel hebben we de baby in zijn geheel mooi in beeld gekregen en de voetjes en handjes op dvd. Voor de kinderen is er een leuk ingericht speelhoekje. Het is er heel sfeervol, Gisela is erg geduldig en gewoon een heel lief, waardoor je je snel op je gemak voelt!

Jannette van Triest, 10 augustus 2015

Nogmaals hartelijk dank voor je tijd en genomen moeite afgelopen dinsdag in je gezellige praktijk. Mijn ouders en wij vonden het heel bijzonder om door deze ervaring onze ongeboren baby beter te leren kennen. Super dat je ons in deze gelegenheid hebt gesteld!

Christie Dekker, 31 mei 2015

Wij hadden een geslachtsbepaling laten doen. We zijn geweldig ontvangen met een lekker kopje thee en chocolaatjes. De echoruimte is heel sfeervol ingericht en zo anders als een medische echo zoals termijnbep of 20 wekenecho. Veel gezelliger en specialer. Ze neemt echt de tijd voor je en in ons geval, de navelstreng lag precies tussen de beentjes, zoekt ze net zo lang totdat ze het weet. Wij zijn zeer tevreden en zullen ook zeker bij vrienden en familie joehoedaarbinnen aanbevelen.

Yael Bogaard, 31 mei 2015

We zijn na lang zoeken terecht gekomen bij deze site. Het sprak ons erg aan dus gelijk een afspraak gemaakt voor een 3d echo omdat we echt heeeeeeeel graag het geslacht van ons kindje wilde weten.
Eenmaal aangekomen (afspraak op zaterdag) werden we ontvangen in een statig kantoorgebouw… we moesten de trap op om bij Joehoe te komen. Daar was de ruimte ingericht als een vrolijke huiskamer met een rustig achtergrond muziekje en mooie steigerhouten meubels. De apparatuur is het nieuwste van het nieuwste wat zorgt voor haarscherpe beelden zodat we echt optimaal hebben kunnen genieten. Ook de foto’s zijn fantastisch en na afloop kregen nog een heel lief knuffeltje mee met een roze strikje…. We krijgen een meisje!
Helemaal geweldig en zo onwijs blij!! Bedankt Gisela 🙂

Marieke Tijl, 19 mei 2015

Vandaag voor een vroege geslachtsbepalingsecho bij “Joehoe Daarbinnen” geweest :)!  Een warm onthaal door Giselle in een knus en stijlvol ingerichte ‘praktijk’. Wat een sfeer en gelijk een vertrouwd gevoel!
Giselle liet eerst even het kindje zien & het hartje horen, een waardevol moment! Vervolgens op zoek naar het geslacht, maar ons kleintje dacht daar duidelijk anders over, want wilde het niet echt laten zien.
Giselle nam uitgebreid de tijd om het geslacht in beeld te krijgen. En toen ze het eenmaal dacht te weten, bleef ze nog een aantal keer opzoek gaan naar bevestiging om er zeker (zover mogelijk) te zijn.
Voor de geslachtsbepaling stond 15 minuten, maar dit werden er zeker 35, zonder enige op- of aanmerking. Hartelijk werden wij gefeliciteerd toen ze er zeker van was.
We kregen 2 mooie foto’s en een schattig knuffeltje mee & liepen dankbaar en meer dan tevreden naar buiten. Giselle nogmaals bedankt voor deze bijzondere & waardevolle ervaring :)!
Stiekem begin ik nu toch na te denken om over een week of 10 nog een mooie pretecho bij je te komem laten maken ;).
Ik kan niet wachten om het vanavond aan onze familie en vrienden te vertellen.

Daphne Broere, 23 april 2015

Vandaag een mooie 3D/ 4D ervaring mogen beleven. Het uur was zo voorbij!
Hartelijk ontvangen, een ‘huiskamersfeer’, koffie en thee en zelfs voor de jongste een waar speelparadijs!
Ik zou het iedereen aanraden! Het is een mooie herinnering en er volgen veel ‘aaaah wat lief’ en ‘óoh wat mooi’ momenten. Een goede start voor de laatste paar maandjes!

Puck Passenier, 18 april 2015

Ongelooflijk dat wij zo met zijn alle hebben kunnen genieten op mijn verjaardag. Vooraf hadden wij bij een aantal echo bureau’s geïnformeerd of we met zijn alle konden(10 personen in totaal) komen, maar meestal kon dit niet, bij Gisela was dit gelijk al geen probleem. Als je een 3D/4D echo laat maken, wil je dit wel laten doen door een persoon waarmee je gelijk een klik hebt en die was er hoor! Vooraf aangegeven wat we allemaal wilde en dit was geen probleem! Medisch is Gisela goed onderbouwd en geeft je antwoorden op vragen die gesteld worden. Het was zo prettig en persoonlijk, we hadden naar niemand anders gewild en mochten we een 2e kind krijgen komen we zeker weer terug, ook al zouden we aan de andere kant van Nederland wonen. Zelfs tot het laatst bleef Gisela gastvrij en vragen of we echt niets vergeten waren of nog een keer wilde zien. Ook over de foto afdrukken kon gepraat worden en hier zijn wij allemaal blij mee! Ze heeft voor iedereen aandacht en stelde iedereen op zijn / haar gemak. Ook kwa prijs is het echt een aanrader, het was het geld meer dan waard voor deze unieke ervaring! Gisela ik hoop dat iedereen die overweegt om een pret echo te maken bij jou komt, bij jou zullen ze dit altijd herinneren. Succes met de echo praktijk, groeten van ons allemaal!

Remko Franke, 9 april

Bijzondere ervaring gehad vanmorgen bij de pret echo. Alles was zo duidelijk te zien en we hebben even mogen genieten van ons kleine mannetje. Bedankt Gisela voor je tijd en het leuke presentje! Ons zie je zeker nog een keer terug!

Stephanie de Groot, 1 april 2015

Toen ik 2 weken geleden een afspraak maakte bij ‘Joehoe Daarbinnen’ kreeg ik gelijk heeeel veel zin in de echo. Aan de telefoon maakte Gisela er al een klein feestje van en gister het echte feestje gehad! De kleine had ook een eigen feestje in mijn buik waardoor in het begin het geslacht niet goed te zien was. Gisela nam uitgebreid de tijd om ons toch te kunnen vertellen wat wij krijgen! Ik heb genoten. Wat een super ervaring we komen hier over 10 wk zeker nog terug. Bedankt!!

Anne van den Berg, 29 maart 2015

Met 30 weken hadden wij een 3Decho geplant bij Joehoedaarbinnen. Gezellig samen met (overgroot)oma’s en opa’s en toekomstige oom naar de kleine gekeken. Wat is dat toch geweldig om te zien! en dat in zo mooie ruimte en een top vrouw die echt alle tijd voor je neemt! super bedankt!!

Nathalie Graper- Kootstra, 17 maart 2015

Een hele bijzondere en leuke ervaring om na vele weken een glimp van de kleine te kunnen bewonderen! De kleine had lange tijd zijn handen en voeten voor zijn gezichtje, maar dankzij het geduld en de professionaliteit van Gisela hebben we nu een paar hele mooie beelden van het gezichtje. De wereld stond even stil toen we in de sfeervolle praktijk en met de hartelijkheid van Gisela ons kleintje konden bewonderen. Binnenkort gaan we weer bij Gisela een kijkje nemen!

Annemarie Burgerhout, 23 januari 2015

Wat een super lieve vrouw ben je Gisela, en wat nam je ruim de tijd om ons eigenwijze meisje goed op de ‘foto’ te krijgen! zie nu ze geboren is echt wel een vergelijking 🙂

Martijn & Babs Ousen, 22 januari 2015

Ik ben nu voor de tweede keer bij Gisela geweest, gewoon omdat het me goed bevalt bij haar.
Dinsdags zouden we de 3D echo hebben alleen wou de kleine niet meewerken, we mochten een andere keer terug komen de gok gewaagd om een dag later te gaan en jaaaaa wat hebben we kunnen genieten 🙂 de eerste echo was met 23 weken & de tweede met 30 weken we zijn zeer enthousiast en Gisela is zeker een aanrader.
het is gewoon een lieverd

Berdien Geeve, 7 nov 2014

Net aan de telefoon zo een ontzettend leuk en lief gesprek gehad over een toch niet alledaagse zwangerschap…waarbij we helaas niet steeds op de roze wolk kunnen zitten. Dat we spontaan het meest uitgebreide pakket voor onze dochter hebben gekozen. Als je zo menselijk en lief blijft doorgaan, moet het wel een succes worden.
Op FaceBook je pagina geliked zodat je hopelijk snel meer mensen kunt gaan blij maken. We kunnen niet wachten op het eerste contact met jou en kleinkind….

 Dineke Lugt, 6 nov 2014

Super leuk om de kleine zo duidelijk al te kunnen zien en te bewonderen.
Gisela is lieve vrouw, die echt de tijd voor je neemt en met je meegeniet.
Zeker een aanrader om een prachtige herinnering te hebben aan je zwangerschap!

Luciënne Brinkman

Wat een bijzondere ervaring deze echo van Joehoe Daarbinnen! We waren verbaasd over de heldere, mooie beelden en de, nu al, herkenbare gezichtscontouren. Er hangt een prettige sfeer in de praktijk waar we ons direct thuis voelden. Bedankt Gisela voor je rust en je duidelijke uitleg!”

Anouk Kempers

Helemaal top!!”
 Berdien Geeve

 Fantastische ervaring! Bijzonder lieve vrouw is Gisela! Bedankt!”

Joyce Veelbehr

In 1 woord: fantastisch!
Super mooie ervaring gehad, uitgebereid naar ons mooie ventje gekeken.
Joehoe Daarbinnen! Is echt een aanrader. Gisela neemt de tijd voor je, legt alles heel goed uit en neemt alles mooi en geduldig in beeld. Hebben genoten. Mochten we ooit een 2e krijgen, gaan we gewoon weer!”

Marjolein Meerkerk

Fantastisch om onze zoon te zien en wat een gave en mooie beelden!! Neusje van de zalm en een echte mooie blijvende herinnering van de tijd in mama’s buikie:)”

Annemarie Ranselaar

Super top!! Echt geen woorden voor. Grote aanrader voor iedereen. Vooral zo leuk en enthousiast door gaan. Groetjes”

Anja Rauerda

Bijzondere ervaring, zulke mooie en duidelijke beelden!
Daarbij Gisela heel erg bedankt voor je geduld en enthousiasme vooral zo doorgaan!!

Silvana Hol

Wil jij ook je ervaring met andere delen laat deze dan hieronder achter, dank je wel!

  • Jouw email adres wordt niet gepubliceerd.